ŠOPEK ZA CRAFtalnico

Včasih se človek odloči nekaj po intuiciji. Sem si rekla, še ta šopek lavande naredim, saj vedno pride prav. Evo danes pa jo prijavljam na 186 izziv Šopek cvetja na CRAFT-alnici, ki ga je izbrala Andreja.
Cvetje je res neka umetnost, ki se sporazumeva z umetniki in ljudmi. Kajti vsak ima svoje najljubše cvetje. Moje so še vedno žametno rdeče vrtnice, če bi bile brez trnja, bi zagotovo tudi moje življenje bilo lažje hahahahaa. Hči obožuje rumene tulipane. Mož pa ima najraje travniške rožice. Pravi, da ga bogatijo, ker jih je toliko različnih v različnem letnem času. Narava je čudovita knjiga, ki na vseh listih in cvetovih nudi vedno veliko vsebine. 

Papir je izbran iz bloka, ki sem ga kupila v Teddy-u.
 
Cvetke pa sem izrezala iz penaste gume.
                                                     Uporabila sem rezalne šablone Tine Z. Baša.
                    Moja sanjska želja pa je, da bi se nekoč takole lahko sprehodila med polji lavande.
                                                             (Foto Matejček: Provansa 2013)

 

Komentarji

 1. Krasna sivka. Zadišala je prav do mene.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako dobra ideja, da si izrezala sivko iz penaste gume. Če govorimo o ljubih cvetkah je to zame sivka, pa seveda travniške marjetice, vrtnice pa itak. Nadvse mi je všeč tvoja voščilnica. Tudi sama bi se rada takole sprehodila, kaj ko bi si umislili kakšen izlet..........

  OdgovoriIzbriši
 3. S sivko ne moreš nikoli zgrešiti in tebi je prav lepo uspelo.

  OdgovoriIzbriši
 4. Se podpišem pod Heleno - sivk aj e tako nevtralna da paše povsod in k vsaki priložnosti. Tudi jaz sanjam o sprehodu po Provansi ;). Hvala, ker se igraš z nami pri CRAFT-alnici :).

  OdgovoriIzbriši
 5. ooo kako čudovito voščilnico si ustvarila in naredila krasen šopek cvetja :-)) Super si jo sestavila. Obožujem sivko .-)
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi meni je všeč ideja s sivko iz moos pene. Krasno voščilnico si naredila. Lepo, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

POSLOVILNA za mojega možička